Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in de buurt van Wageningen en Ede? Een ruimte die uw creativiteit aanwakkert én voorzien is van alle gemakken die u van een vergaderruimte mag verwachten? Dan heeft Fabulous Workspots de perfecte locatie voor u: een prachtige vergaderruimte in de buurt van Wageningen. In het prachtige rijksmonument Groot Nergena bieden wij verschillende luxe vergaderkamers aan. Nodig uw collega’s of relaties uit om te vergaderen in een historisch rijksmonument; dit is pas echt een goede start van uw overleg.

Boek een vergaderruimte in omgeving Wageningen en Ede

Wanneer u een vergadering heeft gepland is het prettig als u een geschikte locatie heeft om uw gasten te ontvangen. Uw eigen werkplek beschikt misschien over alle gemakken, maar hier wordt u wellicht tijdens uw overleg gestoord door collega’s die u voor een moment nodig hebben. Door in een andere omgeving te vergaderen geniet u van volledige focus en heeft u bovendien vaak een frisse kijk op uw project. 

Alle gemakken van onze vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes in Bennekom, nabij Ede en Wageningen zijn voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. U geniet van vele voordelen, zoals:

  • Zeer snelle wifi;
  • Een vergaderruimte vanaf één uur;
  • Een centraal gelegen locatie op slechts vijf minuten van de A12;
  • Een bijzondere vergaderruimte in een historisch rijksmonument.

Wanneer komt u bij ons vergaderen?

Wij verwelkomen u graag op onze bijzondere vergaderlocatie. Wanneer u op zoek bent naar een trainingsruimte of flexibele werkplek, bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Neemt u bij vragen contact met ons op via 0318-419700. U bent van harte welkom in onze vergaderruimtes in omgeving Ede en Wageningen.