Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie, staat Fabulous Workspots u graag bij. U boekt bij ons verschillende vergader-, coach- en trainingsruimtes op een wel heel bijzondere plek, namelijk Groot Nergena. Dit monumentale rijksmonument is de perfecte plek om met collega’s of zakenrelaties aan de slag te gaan met een project. Ontdek snel meer over deze bijzondere locatie.

De meest inspirerende vergaderlocatie in Gelderland

Vergaderen in een voormalig klooster In Groot Nergena is het mogelijk. Na de verwoesting van kasteel Nergena in de vijftiende eeuw is er een herenhuis op deze plek gebouwd. Vandaag de dag bestaat dit herenhuis nog en leent dit zich als inspirerende vergaderlocatie. Door aankopen en bijbouwen is het landgoed in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een indrukwekkende 80 hectare. Tussen vergadersessies in, is de omgeving dan ook perfect voor een frisse blik.

Vergaderen, trainen en coachen met alle gemakken 

Bij Groot Nergena heeft u de mogelijkheid om vergaderen, trainen of coachen. Ook het huren van een flexibele werkplek behoort tot de mogelijkheden. Uw collega’s, zakenrelaties of gasten worden ontvangen door onze medewerkers met een kopje koffie of thee. U maakt gebruik van zeer snelle wifi en persoonlijke (beveiligde) toegang. Bovendien is deze inspirerende vergaderlocatie zeer centraal gelegen, op slechts vijf minuten van de A12. 

Laat u informeren

Voor het boeken van een van onze vergaderruimtes maakt u gebruik van onze contactmogelijkheden. Dit doet u online of telefonisch op 0318-419700. Wij vertellen u graag meer over alle faciliteiten die wij voor u beschikbaar hebben.