Huur een vergaderruimte op een unieke locatie bij Fabulous Workspots. Onze vergaderruimtes bevinden zich in een historisch rijksmonument en zijn tegen voordelige tarieven te huur. Gaat u straks vergaderen op deze bijzondere locatie? Het reserveren van een vergaderruimte was nog nooit zo leuk!

Huur een creatieve vergaderruimte voor uw volgende meeting

Heeft u een meeting op de planning staan waarvoor u een bijzondere vergaderruimte voor wilt reserveren? Dan hebben wij de perfecte locatie voor u beschikbaar! Bennekom is namelijk een unieke en excellente werklocatie rijker. In het rijksmonument Groot Nergena zijn diverse flexibele werkplekken gerealiseerd, welke via Fabulous Workspots beschikbaar zijn voor verhuur. Vanuit uw creatieve vergaderruimte heeft u uitzicht over weilanden en geniet u van een rustige sfeer. 

Een unieke en creatieve vergaderruimte reserveren bij ons

Bij het reserveren van een creatieve vergaderruimte profiteert u van diverse voordelen. Zo start de huur van een vergaderruimte al vanaf één uur en kiest u zelf op welke dagdelen u gebruik wilt maken van de ruimte. Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van maximaal 50 personen, welke onbeperkt kunnen genieten van koffie en thee. Groot Nergena is centraal gelegen op haar unieke locatie, slechts op vijf minuten van de A12. Bovendien profiteert u van luxe vergadertechnologie, en zeer snelle wifi .

Reserveer uw nieuwe werkplek

Het reserveren van een creatieve vergaderruimte geeft u en uw collega’s de ruimte om uw gedachten de vrije loop te laten gaan. De unieke sfeer van het rijksmonument draagt hier zeker aan bij. Bent u benieuwd naar de huur van een vergaderruimte via Fabulous Workspots? Of wilt u meer weten over de mogelijkheid van een flexplek, trainings- of coachingsruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat meer over alle opties waar u bij ons uit kunt kiezen. Wij zijn te bereiken op 0318-419700.

Via de app Fabulous Workspots kunt u aangeven wanneer u wilt reserveren. U krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Betalen

Na het reserveren in de app rekent u direct af met iDEAL. Via de app ontvangt u een factuur. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten!