Bent u op zoek naar de juiste trainingsruimte voor uw onderneming? Wilt u uw eigen vaste werkplek huren of heeft u een ruimte nodig voor een aantal uur? Dan bent u bij Fabulous Workspots aan het juiste adres. U huurt bij ons eenvoudig een trainingsruimte in het prachtige monumentale pand Groot Nergena. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die dit pand u te bieden heeft!

Een trainingsruimte huren op een bijzondere locatie

U huurt bij ons diverse unieke en excellente trainings- en coachingsruimtes. Deze luxe ruimtes zijn inclusief alles wat u zich maar kunt wensen:

  • Zeer snelle wifi
  • Centraal gelegen
  • Luxe vergadertechnologie

Het pand bevindt zich op slechts drie minuten afstand van de A12 en is geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur U kunt een trainingsruimte voor maximaal 50 personen huren in dit bijzondere rijksmonument. De trainingsruimtes zijn flexibel te huren voor een aantal uur of als vaste werkplek.

Wanneer komt u een kijkje nemen?

Een trainingsruimte moet aansluiten op de kernwaarden van uw onderneming en reflecteren waar u voor staat. Wilt u de ruimte eerst bekijken voordat u deze huurt? Geen probleem, wij plannen graag een afspraak met u in. U bereikt ons via 0318-419700. Of u nu op zoek bent naar een trainingsruimte, vergaderruimte of flexibele werkplek: wij ondersteunen u graag!