Bent u op zoek naar een flexibele werkplek op een bijzondere locatie? U heeft bij Fabulous Workspots de mogelijkheid om een ruimte te huren in het rijksmonument Groot Nergena in Bennekom. Hier zijn diverse flexibele werkplekken te huur vanaf één uur. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.

Een luxe, flexibele werkplek in Bennekom huren

U huurt al een flexibele werkplek in dit historische rijksmonument vanaf één uur. De prijs is inclusief onbeperkt koffie en thee, gratis parkeren en zeer snelle wifi. U werkt op een luxe werkplek met verstelbare bureaus en Arbo technisch goedgekeurde bureaustoelen. U zit bij ons nooit vast aan een contract. De mogelijkheid voor een eigen vaste werkplek is tevens een optie. Vanaf één dag per week kunt u gedurende een periode van drie, zes of twaalf maanden genieten van een eigen werkplek op een prachtige locatie.

Bekijk deze locatie met eigen ogen

Wilt u uw nieuwe flexibele werkplek met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak met ons en kom langs op deze bijzondere locatie. U bereikt ons op 0318-419700. U bent van harte welkom om uw nieuwe werkplek te bekijken om te zien of deze aansluit op uw wensen en eisen. U kunt bij ons tevens terecht voor de huur van een trainingsruimte of vergaderruimte.

€6,50 p.p. per uur