Wilt u uw gasten ontvangen in een prachtig landelijk gelegen coachruimte waar u in alle rust kunt spreken? De mooie en luxe coachruimte van Fabulous Workspots ondersteunt u hierbij. Altijd inclusief koffie en thee, een luxe ingerichte zithoek en werkruimte én gratis parkeren voor de deur. Ook zal de Office Manager van Fabulous Workspots uw gasten ontvangen en direct voorzien van koffie of thee.

Een coachruimte op een bijzondere locatie

Het vinden van een coachruimte op een bijzondere locatie is geen uitdaging; wij staan voor u klaar! Onze coachruimtes bevinden zich in een prachtig monumentaal rijksmonument. Groot Nergena in Bennekom leent zich perfect als locatie voor uw coaching sessie of informeel overleg. De landelijke omgeving inspireert tot nieuwe bevindingen en laat u tot verfrissende invalshoeken komen. Onze locatie is centraal gelegen en bevindt zich op slechts vijf minuten van de A12. 

Boek uw ruimte eenvoudig online

Wanneer u een coachruimte op onze bijzondere locatie wilt boeken, doet u dit eenvoudig online. Het huren van onze coachruimte kost €15,- per uur. Vragen over het boeken of de faciliteiten van onze ruimtes beantwoorden wij graag. U bereikt ons op 0318-419700. Wij vertellen u graag meer over de prachtige omgeving van Groot Nergena, nabij Ede, en de mogelijkheden voor flexibel werken en andere opties.