Vergader-/trainingsruimte reserveren Voormalig Rijksproefstation

Heeft u een meeting of training op de planning staan waarvoor u een bijzondere vergaderruimte wilt reserveren? Dan hebben wij in Wageningen de perfecte locatie beschikbaar. Wageningen is namelijk een unieke en excellente vergaderruimte rijker.

In het monumentale pand van het Voormalig Rijksproefstation voor zaadcontrole hebben wij een prachtige vergaderruimte gerealiseerd, welke via Fabulous Workspots beschikbaar is per uur, dagdeel of hele dag. Vanuit deze creatieve vergaderruimte ‘Barenbrug’ heeft u veel lichtinval en kunt u genieten van een rustige sfeer. 

Deze vergaderruimte heeft een maximale capaciteit tot en met 12 personen. Bovendien profiteert u van luxe vergadertechnologie, supersnelle wifi en kunnen wij de catering voor u organiseren wanneer dit gewenst is.

Een vergaderruimte moet aansluiten op de kernwaarden van uw onderneming en reflecteren waar u voor staat. Wilt u de ruimte eerst bekijken voordat u deze huurt? Geen probleem, wij plannen graag een afspraak met u in.

Heeft u interesse om deze vergaderruimte te reserveren, of wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via reserveringen@fabulousworkspots.nl of op telefoonnummer: 085-760 7788.