Vergader-/trainingsruimte reserveren Landgoed Groot Nergena

Heeft u een meeting of training op de planning staan waarvoor u een bijzondere vergaderruimte wilt reserveren? Dan hebben wij in Bennekom de perfecte locatie beschikbaar. Bennekom is namelijk een unieke en excellente vergaderlocatie rijker.

In het monumentale pand van het Landgoed Groot Nergena hebben wij prachtige vergaderruimtes gerealiseerd, welke via Fabulous Workspots beschikbaar zijn per uur, dagdeel of hele dag. Vanuit deze creative vergaderruimtes heeft u uitzicht over weilanden en kunt u genieten van een rustige sfeer. 

Bij het reserveren van één van deze vergaderruimtes profiteert u van luxe vergadertechnologie, super snelle wifi en kunnen wij de catering voor u organiseren wanneer dit gewenst is.

Een vergaderruimte moet aansluiten op de kernwaarden van uw onderneming en reflecteren waar u voor staat. Wilt u de ruimte eerst bekijken voordat u deze huurt? Geen probleem, wij plannen graag een afspraak met u in.

Heeft u interesse om één van onze zalen te reserveren, of wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via reserveringen@fabulousworkspots.nl of op telefoonnummer: 085-760 7788.